Your Cart

Gratis frakt när du köper för över 300 kr | Livstidsgaranti på alla ID-brickor | Graverad och levererad inom 7-10 dagar

Gör din egen hundglass: Hemgjort recept för svalka på varma dagar

Innehållsförteckning

Solskensfyllda sommardagar kräver mycket vatten, skugga och kanske mindre aktivitet än vanligt. Hemgjord hundglass är perfekt för att hålla hunden både hydrerad och sval, samt hjälpa den att hålla sig lugn i skuggan. Det är enkelt och kräver lite. Här är våra tips för att göra glass som din hund kommer att älska!

  1. Ta fram favoritsnacksen, små tuggben, några isformar (du kan också använda plast/pappmuggar eller iskubsformar), vatten och gärna lite leverpastej, tonfisk på burk eller våtfoder för extra smak.Ingredienser för hemgjord hundglass: tuggben, snacks, isformar och leverpastej
  2. Om du har våtfoder, tonfisk eller leverpastej, blandar du lite av detta i vattnet för att skapa en smakfull hundglass. Behöver inte blandas helt ut. Dela upp stora godbitar i mindre bitar och fyll formarna med vattenblandningen, snacks och avsluta med ett tuggben, snackstick eller filé (till exempel torkad kycklingfilé för hund) som pinne.
    Hundglass
  3. Ställ formarna i frysen och servera i skuggan på varma dagar som en härlig sommaraktivitet för hundar!
    Färdiga hundglassar i isformar, redo att serveras

Här är det bara fantasin som sätter gränser, så testa gärna olika varianter av hemgjord hundglass och se vad hunden tycker bäst om! Du kan också använda kött och vissa grönsaker i glassen.

Har du flera hundar?

Fyll en hel bakningsskål med vatten och snacks och frys den. Lägg den i skuggan så att hundarna kan njuta tillsammans av svalka på varma dagar.

Trevlig sommar 😊

Alla id-brickor har livstidsgaranti

Livstidsgaranti

Alla våra ID-brickor har livstidsgaranti.

Gratis frakt över 500 kronor

Gratis frakt

Beställ för över 300kr och få gratis frakt

Säker betalning på nätet

Säker betalning på nätet

Stripe / VISA / MasterCard

Kundservice

Kundservice

Om något skulle hända eller om du inte är nöjd, hittar vi en lösning