Your Cart

Gratis frakt när du köper för över 300 kr | Livstidsgaranti på alla ID-brickor | Graverad och levererad inom 7-10 dagar

Skapa en spännande påskupplevelse för din fyrbenta vän med ett lekfullt påskägg

Innehållsförteckning

Påsken är en tid för glädje och mysiga stunder med familj och vänner. Inkludera din fyrbenta vän i påskglädjen genom att skapa ett spännande och mentalt stimulerande påskägg. Du behöver bara ett påskägg, en kniv, torrfoder eller godis, och tejp. Följ vår enkla guide för att förbereda och gömma påskägget, och uppmuntra till lek och aktivitet. Ge ditt husdjur en oförglömlig påskupplevelse och belöna deras insats med en extra smaskig godbit!

Påsken är en tid för glädje och mysiga stunder med familj och vänner. Men kom ihåg att våra husdjur också förtjänar att delta i påskglädjen! Här kan du se hur du kan göra ett spännande och mentalt stimulerande påskägg för din fyrbenta vän!

Du behöver:

  • Ett påskägg.
  • Tapetkniv / kökskniv.
  • Torr foder, godis eller annan snacks.
  • Tejp.

Så här gör du:

Hitta ett påskägg: Välj ett påskägg som är tillräckligt starkt för att tåla leken och tillräckligt stort för att rymma husdjurets favoritgodis eller torrfoderkulor.
Skär öppningar i ägget: Skär några hål i påskägget som är tillräckligt stora för att godiset eller torrfoderkulorna kan komma ut genom hålen.

Fyll ägget: Fyll ägget med favoritsnacksen, torrfoder eller annat gott som passar!

Försegla ägget: Använd tejp för att försegla öppningen på ägget. Kom ihåg att ju mer tejp du använder, desto mer utmanande blir det för husdjuret att öppna ägget. Se till att tejpen är säker för husdjuret och inte innehåller giftiga material.

Göm påskägget: Hitta en lämplig gömställe för påskägget, helst utomhus för hundar. Välj en plats som kommer att utmana husdjuret och samtidigt vara säkert och roligt att utforska.

Sprid godis runt gömstället: För att väcka intresset hos din fyrbenta vän, strö lite av deras favoritgodis eller torrfoderkulor i området runt gömstället. Detta kommer att uppmuntra dem att leta efter ägget och engagera sig i leken.

Uppmuntra till lek och aktivitet: När ditt husdjur har hittat ägget, uppmuntra dem att leka och röra ägget så att godbitarna strös ut längs vägen. Detta kommer inte bara att ge dem en mental utmaning, utan också hjälpa dem att få lite fysisk aktivitet.

Belöna med en extra godbit: När påskägget till sist är öppnat, ge din fyrbenta vän en extra smaskig godbit eller ett tuggben som belöning för deras fantastiska insats.

Att skapa ett påskägg för din fyrbenta vän är ett enkelt och givande sätt att inkludera dem i påskfestligheterna. Med lite kreativitet och planering kan du skapa en oförglömlig påskupplevelse för både dig och ditt husdjur. Så vad väntar du på? Börja förbereda ett spännande påskäggsäventyr för din bästa vän idag!

Alla id-brickor har livstidsgaranti

Livstidsgaranti

Alla våra ID-brickor har livstidsgaranti.

Gratis frakt över 500 kronor

Gratis frakt

Beställ för över 300kr och få gratis frakt

Säker betalning på nätet

Säker betalning på nätet

Stripe / VISA / MasterCard

Kundservice

Kundservice

Om något skulle hända eller om du inte är nöjd, hittar vi en lösning