Your Cart

Gratis frakt när du köper för över 300 kr | Livstidsgaranti på alla ID-brickor | Graverad och levererad inom 7-10 dagar

Personuppgiftspolicy

Denna personuppgiftspolicy från welovepets.se uppdaterades senast den 23.01.2023.

Welovepets.se är angelägna om att skydda personuppgifter för våra kunder och besökare på vår nätbutik. Data som vi tar emot hanteras på ett krypterat och säkert sätt för att upprätthålla bästa praxis för ansvarsfull hantering av personuppgifter enligt gällande lagar för dataskydd och personuppgiftspolicy.

COOKIES

Denna webbplats använder kakor. Användare av webbplatsen samtycker till denna personuppgiftspolicy genom användning / besök / surfing av våra webbadresser. Varning för cookies samtycke när varje ny besökare går in på vår webbplats. Om du inte samtycker till vår personuppgiftspolicy beskriven i detalj på denna sida, vänligen undvik att besöka welovepets.se.

Vi använder kakor för att ge innehåll och annonser en personlig prägel, för att erbjuda sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om hur du använder vår webbplats med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys, som kan kombinera den med annan information som du har tillgängliggjort för dem eller som de har samlat in genom din användning av deras tjänster.

Kakor är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv.

Lagen säger att vi kan lagra kakor på enheten om de är absolut nödvändiga för drift av denna webbplats. För alla andra typer av kakor behöver vi ditt tillstånd.

Denna webbplats använder olika typer av kakor. Vissa kakor läggs in av tredjepartstjänster som visas på våra sidor.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Welovepets är angelägna om att skydda personuppgifter för våra kunder och hanterar detta på ett krypterat och säkert sätt. Personuppgifter säljs inte, förmedlas eller delas med andra parter utöver de validerade databehandlare som anges i denna policy och som följer reglerna för behandling av data enligt gällande lagstiftning.

Om du har några frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post.

VARFÖR VI SAMLAR IN PERSONUPPGIFTER

Welovepets samlar in och använder dina personuppgifter för olika syften. Detta beror på vem du är och hur Welovepets kom i kontakt med dig.

Vi samlar in personuppgifter med huvudsakliga syftet att:

  • genomföra beställningar via Welovepets.se med namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
  • leverera varor och tjänster till dig.
  • kommunicera med dig om din beställning och våra produkter och tjänster.
  • förbättra våra produkter och tjänster genom att samla in feedback och data från våra kunder.
  • skicka ut marknadsföring och nyhetsbrev till dig om våra produkter och tjänster, om du har valt att prenumerera på det.

HUR VI DELAR DINA PERSONUPPGIFTER

Vi delar inte dina personuppgifter med någon annan part utan ditt samtycke. Detta gäller inte i situationer där vi är skyldiga att dela dina personuppgifter enligt lag eller för att skydda våra rättigheter.

Vi använder också tjänster från tredje part för att hantera våra affärsverksamhet, till exempel för att hantera betalningar och leveranser. Dessa tredje parter får endast tillgång till de personuppgifter som behövs för att utföra deras tjänster och följer våra instruktioner om hur de ska hantera dina personuppgifter.

Vi kan också dela anonymiserade eller aggregatdata med tredje part för forsknings- eller analysändamål.

DINA RÄTTIGHETER

Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter som vi har samlat in och att begära att dina personuppgifter rättas eller raderas. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke till att vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Kontakta vår kundtjänst via e-post om du vill utöva någon av dina rättigheter.

Alla id-brickor har livstidsgaranti

Livstidsgaranti

Alla våra ID-brickor har livstidsgaranti.

Gratis frakt över 500 kronor

Gratis frakt

Beställ för över 300kr och få gratis frakt

Säker betalning på nätet

Säker betalning på nätet

Stripe / VISA / MasterCard

Kundservice

Kundservice

Om något skulle hända eller om du inte är nöjd, hittar vi en lösning